CNC Partner

CNC Partner har kunskapen, verktygen och ett brinnande intresse för att ta din produkt till nästa steg. Från idé till komplex plåtkonstruktion, med kunskapsutbyte och trygga relationer som ledord.

CNC Partner.

CNC Partner är en del av CNC Plåt AB - ett familjeägt företag med mångårig kompetens och kunskap inom tunnplåtsbearbetning. Där CNC Plåt AB fokuserar på plåten och detaljerna, ser CNC Partner till produkten och helhetslösningen. Med engagerade medarbetare och en maskinpark i världsklass utvecklas vi ständigt genom att tänja på gränserna för högsta kvalitet och precision. 

Läs mer

Våra värderingar.

Det är tack vare våra mjuka värderingar vi står stadigt med fötterna på jorden. Så skapas mervärde för våra kunder.

Läs mer

Kvalitet.

Vårt mål är att ta ett helhetsansvar för hela den process som krävs för att tillgodose kundens behov, från utveckling och inköp till monterad produkt och levereras till slutkund. På så sätt kan vi nämligen vara helt säkra på att produkten håller högsta möjliga kvalité, men vi minskar också risken för missförstånd och förseningar eftersom vi kan produkten och hela processen kring den.

Läs mer

Historia.

Allt började med en liten plåtverkstad. Med åren har företaget utvecklats och vuxit. Idag kan vi erbjuda våra kunder en helhetslösning, från ritbord till leverans.

Läs mer

CNC Plåt.

 CNC Plåt är ett familjeägt företag med mångårig kompetens och kunskap inom tunnplåtsbearbetning. Vår maskinpark är i världsklass och våra medarbetare arbetar alltid med en exceptionell strävan att tänja gränserna för kvalitet och precision. För oss är ingenting omöjligt.

Läs mer om CNC Plåt

Nyheter.

Nya samarbeten, produkter och spännande möten. Ta del av vad som händer här hos oss på CNC Partner.

Läs mer

Johan Sjöblom.

VD och marknad
Frågor om CNC Partner? Fyll i dina uppgifter så återkommer jag inom kort.