CNC Partner

CNC Partner har kunskapen, verktygen och ett brinnande intresse för att ta din idé till nästa steg. Från idé till komplex plåtkonstruktion, med kunskapsutbyte och trygga relationer som ledord.

Vi är med dig hela vägen.

Det är alltid du som kund som äger produkten och din idé. Men vägarna till en effektiv serieproduktion kan vara lång och aningen snårig. CNC Partner är din partner för en effektiv kontraktstillverkning där du kan frigöra resurser och hinna med det du förmodligen brinner för allra mest – produktutveckling.

CNC Partner tillför kompetens kring materialval, konstruktion, produktion och distribution. Du kan välja att förlägga hela, eller delar av, processen här hos oss i Västervik. Med pålitliga leverantörer, lång erfarenhet och en aldrig sinande nyfikenhet kan vi garantera en kontraktstillverkning utöver det vanliga.

Mod.

Vårt arbetssätt och värdegrund präglas av mod. CNC Partner vågar hitta nya vägar och otraditionella lösningar, samtidigt som vi alltid tar ansvar för resultatet. Med ett kostnadsklokt och långsiktigt tänk som grund kan vi med stolthet säga att vi sätter produkten främst. Det är alltid kundens lönsamhet och konkurrenskraft som vägleder oss i vårt sätt att arbeta och hitta lösningar.

Vi värdesätter relationer. Därför värnar vi på CNC Partner om att alltid föra ett nära samarbete med dig som kund. Insyn, ärlighet och tydlighet gör arbetet både enklare och roligare – något som vi självklart tillämpar även internt.

Lång erfarenhet.

CNC Partner vilar på en stabil grund med lång erfarenhet och en stor nyfikenhet inför framtiden. Vi är helt enkelt här för att stanna och kan garantera att vi alltid levererar i rätt tid, med hög kvalitet och till rätt pris. 

Vägen från idé till färdig produkt är ett roligt och givande samarbete – välkommen att upptäcka det du också!

Johan Sjöblom.

VD och marknad
Frågor? Fyll ditt namn och din mejladress så hör jag av mig inom kort.